Burundi Ryarunyinya

Naturálně zpracovaná káva z Burundi

Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Mletí
Můžeme doručit do:
11.3.2021 11.3.2021 - - Zvolte variantu
Skladem Skladem Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Kód: BUR/100 BUR/250 BUR/500 BUR/1000 Zvolte variantu
106 Kč 228 Kč 426 Kč 828 Kč od 106 Kč
Kategorie: Na alternativní přípravu
Země původu: Burundi
Zpracování kávy: Naturální (suché)
Způsob přípravy: Espresso, Alternativní příprava
Chuťový profil: Jahody, javorový sirup, tmavá čokoláda
Odrůda: Red Bourbon
Region: Ngozi
Farma: Ryarunyinya CWS
Nadmořská výška: 1500 - 1800 m.n.m.
KNJ 6916
Tip

Více než 1800 farmářů z 27 přilehlých kopců dodávají svou kávu do zpracovatelské stanice Ryarunyinya. Tato zpracovatelské stanice se nachází v regionu Ngozi, poblíž města Ruhororo. Káva z této oblasti je odrůdy Red Bourbon. Sklizená káva se nejprve roztřídí podle kvality, poté se rozprostře na africké postele a nechá se sušit 3 - 4 týdny.

V chuti dominují tóny manga, jablek a tmavé čokolády.